Diensten

Objectbeveiliging.

Objectbeveiliging is een breed begrip, welke bestaat uit vele soorten werkzaamheden. Onze ervaring in brand- en sluitrondes, toegangscontrole, bezoekersregistratie, receptiewerkzaamheden, sleutelbeheer en –registratie kan u hierbij ondersteunen. Door het verrichten van frequente controlerondes worden mogelijke onregelmatigheden snel gesignaleerd. De getrainde beveiliger van WeB security is deskundig en kan professioneel handelen.

Beveiligers zijn steeds vaker gastheren die zich altijd vriendelijk opstellen. Vooral bij objectbeveiliging is dit belangrijk, ten aanzien van bezoekers en/of klanten.

Toegangscontrole of bezoekersregistratie, zijn middelen die niet altijd even leuk, maar des te belangrijker zijn. Indien dit door een vriendelijke beveiliger (vandaar de glimlach) wordt uitgevoerd, is het voor een bezoeker en/of klant al een fijne binnenkomst!

Balie/receptiewerkzaamheden worden tegenwoordig ook gedaan door beveiligers. Tijdens de opleiding wordt geleerd om administratieve werkzaamheden uit te voeren. Door deze multifunctionele kwaliteiten wordt het steeds aantrekkelijker om een beveiliger in te zetten. Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit!

 

Evenementen & horecabeveiliging.

 

Evenementen en horeca

Wij zorgen voor vriendelijke beveiligers die effectief handelen maar geweld vermijden.  Agressie opwekken werkt averechts, dit vraagt om beveiligers met goede communicatieve vaardigheden.

Het eerste aangezicht is meestal de beveiliger. Daarom stellen wij hoge eisen aan ons personeel om uw gasten met een fijn gevoel te mogen ontvangen.

Ook voor discotheken en cafés geldt dit uitgangspunt.

 

Opdrachtgevers

Voordat het evenement begint, gaan we in gesprek met de opdrachtgever om een zo goed mogelijk beeld te schetsen van het evenement. Op basis hiervan wordt een analyse gemaakt om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij vooral aan crowd control, crowd management, monitoren, ontruimingsplan, huisregels en de hoeveelheid beveiligers.

 

Ad-hoc  & overige beveiliging 

Tegenwoordig zijn er veel risicofactoren en er zijn altijd situaties waarin per direct beveiliging nodig is. Denk hierbij aan het volgende:

  • Storing, of het niet werken van uw alarminstallatie.
  • Brand, stroomuitval, of beide.
  • Schade of verbouwingen aan uw huis/bedrijfspand.
  • Uitval van personeel.
  • Visitatie, of toegangscontrole, indien u diefstal vermoedt.
  • Bouwplaats (man)beveiliging, denk hierbij vooral aan beveiliging van dure gereedschappen, bouwmaterialen, koper, en/of het voorkomen van vernielingen.
  • Etc.

 

In de bovenstaande gevallen is er meestal op zeer korte termijn beveiliging nodig. Ook bij noodgevallen kunnen wij op dezelfde dag  diensten leveren.

 

Wist u ook dat?

–          WeB Security ingezet kan worden om een trouwerij of uitvaart soepel te laten verlopen?

–          WeB Security elk soort feest of evenement veilig kan houden?

–          WeB security voor elk soort feest of evenement expertise in huis heeft?

–          WeB Security ingezet kan worden om uw huis veilig te houden tijdens uw trouwerij of een              uitvaart?

 

 

Tegenwoordig zijn deze maatregelen nodig, aangezien er steeds meer wordt ingebroken. Om inbraak te voorkomen kunnen wij de algehele veiligheid van u / uw pand waarborgen. Dit kan op verschillende manieren, en daarom zullen wij dit in een persoonlijk gesprek toelichten zodat wij rekening kunnen houden met uw wensen.

Tijdens de uitvaart zullen wij uiteraard rekening houden met uw wensen en discreet zijn. Ook dit zullen wij in een persoonlijk gesprek toelichten.

Wij bieden ook voor ieder ander type spoed/noodgeval een oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!