Objectbeveiliging

Objectbeveiliging.

Objectbeveiliging is een breed begrip, welke bestaat uit vele soorten werkzaamheden. Onze ervaring in brand- en sluitrondes, toegangscontrole, bezoekersregistratie, receptiewerkzaamheden, sleutelbeheer en –registratie kan u hierbij ondersteunen. Door het verrichten van frequente controlerondes worden mogelijke onregelmatigheden snel gesignaleerd. De getrainde beveiliger van WeB security is deskundig en kan professioneel handelen.

Beveiligers zijn steeds vaker gastheren die zich altijd vriendelijk opstellen. Vooral bij objectbeveiliging is dit belangrijk, ten aanzien van bezoekers en/of klanten.

Toegangscontrole of bezoekersregistratie, zijn middelen die niet altijd even leuk, maar des te belangrijker zijn. Indien dit door een vriendelijke beveiliger (vandaar de glimlach) wordt uitgevoerd, is het voor een bezoeker en/of klant al een fijne binnenkomst!

Balie/receptiewerkzaamheden worden tegenwoordig ook gedaan door beveiligers. Tijdens de opleiding wordt geleerd om administratieve werkzaamheden uit te voeren. Door deze multifunctionele kwaliteiten wordt het steeds aantrekkelijker om een beveiliger in te zetten. Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit!